Şehit Üsteğmen Fehmi Taşkın İlkokulu
Şehit Üsteğmen Fehmi Taşkın İlkokulu Bağıvar Beldesi Dicle Mah. SUR/DİYARBAKIR

VİZYON

Öğrencilerine; öğrenme için her türlü fırsatın verildiği, her türlü teknolojik gelişmeyi takip eden sürekli yenileşen ve gelişen, İlköğretimde örnek olarak gösterilen, sportif ve kültürel alanda başarılı bir kurum olarak bilinmek. Öğrenmeyi öğrenmiş ve amaç edinmiş, topluma katıldığında; topluma yön veren, örnek olan bireyler yetiştiren bir kültür merkezi olmak.

MİSYON

Çevresi ile etkili iletişim kurabilen, Yaşam boyu öğrenmeyi davranış şekline dönüştürmüş, Kendi kendisini yönetebilen, Mantıklı düşünen yaratıcı düşünceye sahip, Olanlarla yetinmeyen ve daha iyisini arayan, Sorgulayıcı, Duygusal olarak dengeli, Kendisine ve başkalarına değer veren, Okulunu ve öğrenmeyi önemseyen, Moral ve ahlaki değerlere sahip, Yaşamını düzen içinde geçirmek için çaba harcayan, Ailesine, kültürüne, çevresine duyarlı.

İkili

13.20-18.00

Doğal Gaz

Lojman Sayısı

Lojman Bilgisi

9 km.

Okulumuz Merkez Sur ilçesine bağlı Dicle (Bağıvar) Mahallesindedir.